۵) سیلندر در فضای باز و در مقابل تابش مستقیم نور خورشید یا برف و باران قرار نگیرد. ۶) باید دقت داشت که خاموشکننده در فاصلهای دورتر از مواد مخاطره آمیز نصب شود. ۷) وقتی که خاموشکننده بر روی دیوار نصب میشود باید از بستهای مخصوص استفاده شود. ۸) توزیع یکنواخت صورت پذیرد. انتخاب نوع کپسول خاموشکننده[ویرایش]
کپسولهای آتش نشانی co۲ و پودری دو نوع از پرکاربردترین کپسولها محسوب میشوند و در موقعیتهای مختلف بسته به نوع حریق، قابل استفاده هستند در ادامه به تفکیک عملکرد و کاربرد میتوانید تفاوتهای آنها را بدانید:
برای اینکه کپسول ها همیشه کار کنند دو تا نکته رو باید در نظر داشته باشید به خصوص پودری ها
وزن کپسول آتشنشانی به طور معمول به میزان ۲۰۰ گرم تا ۲ کیلوگرم متغیر است، اما ممکن است بسته به نوع و اندازه کپسول دارای چه محتویاتی در درون خود است ممکن است وزن متفاوتی داشته باشد.
همیشه در حال تلاش برای ایجاد محصولات عالی و خلاقانه هستیم تا بتوانیم سهمی در ایمنی و آسایش شما داشته باشیم.
همانطور که از نام آنها مشخص است، کپسولهای آتش نشانی پودری از مواد خاموشکننده شیمیایی خشک یا همان پودر برای اطفای حریق بهره میبرند و با تشکیل پوستهای که آتش را خفه میکند، از گسترش حریق جلوگیری میکنند. کپسولهای پودری به طور کلی قیمت بالایی ندارند و در نوع خود خاموشکنندههای قدرتمندی هستند.
خاموش کننده های آبی با مواد افزودنی : این کپسول ها با فوم یا کف مخلوط شدهاند.
در حال حاضر این شرکت اقدام به راه اندازی فروشگاه آنلاین خود ایمن از آتش نموده تا بتواند علاوه بر ارائه محصولات به صورت مستقیم، فضایی جهت سهولت دسترسی و خرید برای کارکنان و کارفرمایان به همراه ارائه اطلاعات فنی محصولات ایجاد کند.
دود • شعله • گرما • آتشبازی • کبریت • چهارشنبهسوری • آتشکده • آگنی • آتشهای مقدس زرتشتی • آتشپرستی • جشن آتش
به همین جهت در طول زمان کپسول های آتش نشانی مختلفی به وجود آمده است که هر کدام از آنها برای حریق های متفاوت مناسب و قابل استفاده است.با ما همراه باشید تا با انواع کپسول آتش نشانی و کاربرد های آنها با هم آشنا شویم.
طریقه کار کردن با خاموشکننده پودر و گاز کارتریج داخل: در این نوع خاموشکننده کارتریج در داخل بدنه سیلندر و زیر درپوش قرار میگیرد.
آزمایش بدنه: در زمان ساخت بدنه خاموشکنندهها را مورد آزمایش قرار میدهند تا از مقاومت آنها در برابر فشار اطمینان حاصل گردد. الف) آزمایش مکانیکی نشت کردن ب) آزمایش در رابطه با حداقل ضخامت بدنه ج) آزمایش از هم پاشیدگی (از هم گسیختگی) د) آزمایش فشار کارکرد (فشار کارکرد حداکثر فشاری است که بدنه خاموشکننده در حالت عادی کار تحمل میکند و مقدار آن حدوداً نصف فشاری است که بدنه با آن آزمایش میشود) آزمایشهای معمول[ویرایش]
گروه تولیدی و صنعتی تدبیر، با بیش از دو دهه سابقه درخشان در عرصه آتش نشانی و تجهیزات ایمنی، همواره در راستای ارائه خدمات باکیفیت و رفع نیازهای مشتریان ثابت قدم بوده است. شرکت تدبیر علاوه بر فروش مستقیم تجهیزات آتش نشانی از طریق نمایندگیهای خود در استانها و مناطق گوناگون کشور، توانسته است که محصولات خود را به کشورهای همجوار از جمله آذربایجان، عراق و اقلیم کردستان صادر کند و در بازارهای جهانی نیز حضوری پررنگ داشته است.
کپسولهای آتشنشانی، دستگاههای قابلحمل هستند که برای خاموشکردن آتشسوزیهای کوچک و یا کاهش تخریب آنها قبل از رسیدن آتشنشانها به صحنه استفاده میشوند. آنها در مکانهایی که شامل نقاط آتشسوزی، در ساختمانها، کارخانهها، حمل و نقل عمومی یا حمل و نقل هستند، در دسترس نگهداشته میشوند.